top of page

Ouderraad

Rafke.png
Ouderraad SR.png

VERGADERINGEN 2021-2022

donderdag 15 sept om 20:00  -  maandag 07 nov om 20:00  -  donderdag 19 jan om 20:00
donderdag 16 maart om 20:00  -  donderdag 1 juni om 20:00

De Ouderraad van de Sint-Rafaëlsschool is een groep betrokken ouders die zich met veel enthousiasme inzetten voor de school.

We helpen waar het kan. De leden van de Ouderraad steken vrijwillig de handen uit de mouwen op een schoolfeest, een boekenbeurs, een grootoudersfeest, …  De opbrengst van onze activiteiten schenken we bij de start van het schooljaar aan de school. Daarmee kan de school extra didactisch materiaal aankopen.

We participeren in het schoolbeleid. De Ouderraad is een officieel onderdeel van de school en werkt in twee richtingen:

  • De Ouderraad kan adviezen geven aan de Schoolraad. Op onze vergaderingen krijgen we van de directie en leerkrachten daarom toelichting bij het reilen en zeilen van de school.

  • Omgekeerd kunnen we met de Ouderraad ook aan de leerkrachten en directie aangeven wat er leeft bij de ouders. We voeren daarover een open gesprek  en komen samen tot concrete acties.

 

 

EEN SUGGESTIE VOOR DE OUDERRAAD?

 

Speel je idee gerust door aan één van de leden van de ouderraad. Of stuur een mailtje 

 

 

 

LID WORDEN?

 

Alle ouders van leerlingen van de Sint-Rafaëlsschool zijn welkom bij de Ouderraad. Graag zelfs, want vers bloed geeft extra energie en nieuwe impulsen. Wil je je bij de Ouderraad aansluiten?
Geef de voorzitter een seintje via mail .

 

Leden:

  • Voorzitter: Tom De Ryckere  

  • Ondervoorzitter: Kevin Rebry  

  • Secretaris: Katrijn Bulckens  

  • Penningmeester: Inge Vinck

  

Wannes Boudrez, Evelien Clarysse, Lies Declerck, Andy Gouwy, Christophe Gunst, Eline Hollevoet, Maarten Maertens, Ann Mercier, David Missiaen, Tine Putman, Evelien Rozé, Annelies Schelpe, Steve Sintobin, Tom Dewaegenaere, Els Vancompernolle, Jeroen Vanderhaeghe, Selien Verbrugghe, Jeroen Verplaetse

bottom of page